over keune

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche. Opgericht in 1922 door Jan Keune. Het internationale hoofdkantoor van Keune is gevestigd in Soest, Een ultra modern bedrijfscomplex huisvest naast kantoorruimten en laboratoria, een fabriek en een logistiek centrum.

Introductie door George Keune

Wereldwijd vragen kappers om innovatieve haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Door het creëren en produceren van hoogwaardige haarcosmetica voor de professionele kapper, is Keune uitgegroeid tot een multinational.

Tijdens ons 90 jaar van ons bestaan heeft het merk Keune zich altijd verbonden gevoelt met elegantie, creativiteit en actuele haarmode. Dat deze bedrijfsprincipes mondiaal aanspreken is duidelijk. Keune groeit sneller dan ooit.

Keune producten worden geexpoteerd naar alle continenten en we zijn trots op het feit dat wereldwijd tienduizenden kappers onze producten in hun salon gebruiken. Bij Keune zijn we meer dan 100% gemotiveerd om onze zelfstandige positie als toonaangevend bedrijf verder uit te bouwen. Keune staat voor Art of design' wereldwijd!

logo keune

keune care line

De kracht van Essentiële Mineralen voor gezond haar. Keune Care Line verbeteren de balans van de hoofdhuid en dragen daardoor bij aan een betere conditie van het haar. Essentiële mineralen en proteïnen zijn voedende ingrediënten, die de werking van de hoofdhuid verbeteren.

producten